Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Drop PD w red lesie na jak najniższym lvl-u Wp.

JaTylkoChwile

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemaka mam na solarze trochę yang i chciał bym zrobić Surę Wp i mam do was kilka pytań.

1.Na jakim lvl-u dam radę dropić na luzie PD w red lesie ? Nie chcę wbijać zbyt dużego myślałem nad 35,42 lub 54lvl.

2.Czy skile G1 wystarczą? (w między czasie dropienia PD bym czytał kd)

3. Jakie najlepiej mieć eq żeby ustać przy metku?

4. Czy drop na tym lvl-u (który mi polecicie) będzie dobry?

5. Jaki wybrać bulid do dobrego expa,dropu i pvp (ale po 86lvl-u).

Z góry dzięki za odp.

Opublikowano

Siemaka mam na solarze trochę yang i chciał bym zrobić Surę Wp i mam do was kilka pytań.

1.Na jakim lvl-u dam radę dropić na luzie PD w red lesie ? Nie chcę wbijać zbyt dużego myślałem nad 35,42 lub 54lvl. - myślę, że 54 to minimum

2.Czy skile G1 wystarczą? (w między czasie dropienia PD bym czytał kd) - raczej obowiązkowe, bo ciężko będzie ustać do tego dmg słabe bez ostrza na g+

3. Jakie najlepiej mieć eq żeby ustać przy metku? -Najlepiej to hp ile się da, dodawanie do pz jak najwięcej, fms+9 kd+3/+4 śr minimum 30%, do tego coś krytyka

4. Czy drop na tym lvl-u (który mi polecicie) - będzie dobry? Dobry, ale obowiązkowo 2x drop, bo bez będziesz się męczył, a dropną np. potki

5. Jaki wybrać bulid do dobrego expa,dropu i pvp (ale po 86lvl-u). - ostrze, zbroja, strach, wirek, palec lub rozpro, zależy czy chcesz to pvp..

Z góry dzięki za odp.

+

buf i ślub z nim obowiązek

beztytuuacf.png

Opublikowano

1. Ja ci polecam 75. Założysz trutkę i dużo szybciej będziesz rozbijać metki.

2. G1 to minimum.

3. Dużo HP, fms/truta+9 śr 35+, % do pż, coś na kryta + buff.

4. Tak, będzie dobry, ale noś ze sobą rękawice złodzieja.

5. Ostrze -> strach -> wir -> palec -> zbroja -> rozpro

sygnabymiyoshi_zpsfbe77387.jpeg

by @Miyoshi

<3
Opublikowano

A ja myślę ze minimum to te 61-65 lvl bo będzie słaby drop na niskim lvl i będziesz się męczył + oczywiście buff

Eq to tak jak kolega up pisał

Drop to tylko z rękawicą

Ostrze -> strach -> wirek -> palec -> rozpro -> zbrojka to taki build do pvm i pvp a jak pvm to tak jak kolega 2x up

Pozdro

Ej sprawdź TO (koleś jest zajebisty !)

http://www.youtube.com/user/TheAsterkcr#p/u/9/wTflXMsnf4c

To jest prawdziwy Polski Underground !!!

Opublikowano

1. Wydaje mi się że 61 spokojnie wystarczy.

2. Poczekałbym, wbiłbym minimum G4-G5 na pewno dużo szybciej byś bił te metki. :)

3. HP,Kryt,FMS sr. 35+,Buff i przydalo by się coś na odbicie.

4. Mam nadzieje że tak.

5. Koledzy wyżej podali juz. ;f

Jeżeli masz jakiś problem i będę ci w stanie pomóc zapraszam na PW.   B) 

Opublikowano

1. Nie masz po co iść na 54 lvl, bo po pierwsze możesz nie dać rady, a po drugie jest za duża różnica levelowa i nie będzie dropu.

2. Ostrze w tym przypadku lepiej wbić wyżej niż G5-G6.

3. Szansa na otrucie, dużo HP, wartość ataku, jakaś broń ze średnimi 35/40+ i bon na spowolnienie (ten ostatni jest bardzo przydatny na metinach w red lesie!)

4. Nie, sam zobaczysz co Ci poleci. Poczekaj trochę i wbij najpierw wyższy level 65+.

5. Ostrze --> Wirek --> Zbrojka --> Strach --> Palec --> Rozproszenie (to na PvM)

Opublikowano

1.Na jakim lvl-u dam radę dropić na luzie PD w red lesie ? Nie chcę wbijać zbyt dużego myślałem nad 35,42 lub 54lvl.

1. Spokojnie od 75 do 95 lvl'a może Ci pd wydropić w red lesie.
  2. Tak skile na G1 wystarczą spokojnie, jeszcze przydałoby się dużo na inteligencje i - heja na metiny.
  3. Najlepsze eq to fms/truta +9 śr 35+, tarcza 61 +9 z omdleniem i jak się uda z inteligencją, ogólnie eq na krytyka/hp/inta/regeneracje pż.
  4. Na takim jak ja mówię będzie napewno dobry i to zalezy od szczęścia i czy masz 2x drop czy nie.
  5. 86 starcza, a potem możesz dalej sobie powoli expić. Na tym lvl'u masz 5xM/G/P. Build uniwersalny jak dla mnie: Ostrze -> Strach -> Wir -> Palec -> Zbrojka (w dropie) lub Rozpro (w pvp).

Opublikowano

Z góry dzięki za odp.

1.61 Lv najlepiej bo zakladasz tarcze na 61+9/zbrojke +9 na 61

2.na wp wystarczylo by ale w sumie to ostrze na p zawsze lepsze.

3. tarcza z nno to podstawa i zalezy czym grasz jak wp najlepiej z intem lub z blokiem.

4.tak bedzie dobry

5. na wp ostrze strah palec rozpro wir.

Opublikowano

3. Szansa na otrucie, dużo HP, wartość ataku, jakaś broń ze średnimi 35/40+ i bon na spowolnienie (ten ostatni jest bardzo przydatny na metinach w red lesie!)

Tak, tym bardziej jak wyjebią mu 3 bossy, których na 100% nie ubije na niskim lvl'u, a z ustaniem przy metinie będzie miał bardzo duży problem.

@top

1. 55/65, jak dla mnie nie działa coś takiego jak "im mniejszy lvl, a większy metina to nie ma dropu".

2. Jak na początek myślę, że powinny wystarczyć, wiadomo, że lepiej mieć na P (ostrze wymagane), a przy okazji dropu PD'ków i rękawic możesz je dalej czytać (jak napisałeś).

3. Kryt, jak najwięcej HP, jeżeli masz jakąś tarczę to z blokiem, i ewentualnie omdlenie + wymagany buff.

4. Drop będzie dobry, polecam Ci 55/65, a najlepiej 75 (ale mówisz, że nie chcesz dużego, także wiadomo, że lepiej te niższe) + możesz zainwestować w rękawiczkę złodzieja na 1 dzień póki nie dropniesz sobie z metina (chyba, że już masz)

5. Ostrze, zbroja, strach, wir; na małym lvl'u będziesz miał skromną ilość defa dlatego zbrojka.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...